Home Suriname Formele opsporing ‘Bordo’ en ‘Keppie’

Formele opsporing ‘Bordo’ en ‘Keppie’

9
0
formele-opsporing-‘bordo’-en-‘keppie’

foto


Joël Martinus, bekend als ‘Bordo’ en Money Hond’ wordt na een interne opsporing nu formeel gezocht door justitie & politie. Hetzelfde geldt voor Clifton Jongaman, alias ‘Keppie‘.

Beiden worden ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan moord, medeplegen/medeplichtigheid tot moord; doodslag, medeplegen/medeplichtigheid aan doodslag; bedreiging met misdrijf; deelneming criminele organisatie, overtreding Wet Verdovende Middelen en overtreding Wet Money Laundering.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachten wordt verzocht om contact te maken met de politie van de Unit Cold Case op het telefoonnummer 402134, het Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.