Home Suriname 30,5 liter vloeibare drugs onderschept tijdens controle

30,5 liter vloeibare drugs onderschept tijdens controle

14
0
30,5-liter-vloeibare-drugs-onderschept-tijdens-controle

foto


De douanerecherche is tijdens een exportcontrole in een loods aan de Kasoedjieweg op een hoeveelheid drugs gestuit, die verborgen zat in een lading met blikken Parbo bier, radler, stroop en ketchup. Het gaat in deze om om 30.500 milliliter of te wel 30,5 liter vloeibare cocaïne die verstopt was in 59 blikken Parbo bier en radler.

Medewerkers van de afdeling Narcoticabrigade die voor onderzoek op de locatie arriveerden, hebben de eigenaar en drie helpers die werden aangetroffen in de boeien geslagen.

Samen met de drugs werd het viertal ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de eigenaar Mangroela B. in verzekering gesteld, terwijl de drie helpers die waren ingehuurd, zijn heengezonden, meldt de politie Public Relations.