Home Suriname Vrouw beroofd terwijl ze buiten rijst ging wassen

Vrouw beroofd terwijl ze buiten rijst ging wassen

24
0
vrouw-beroofd-terwijl-ze-buiten-rijst-ging-wassen

Vrouw beroofd terwijl ze buiten rijst ging wassen

11 Nov, 15:02

foto


Een vrouw (32) die bezig was te koken en via de achterdeur naar buiten ging om rijst te wassen, is slachtoffer geworden van een beroving. Drie mannen kwamen ineens vanuit het bos op haar af. Zij rende naar binnen, maar de criminelen trapten de deur open.

Het slachtoffer moest onder bedreiging van een vuistvuurwapen naar haar slaapkamer. De kamer werd overhoop gehaald. De mannen hebben US$ 750, SRD 1.500, een bedrag in euro, sieraden en 3 mobiele telefoons buitgemaakt.

Na de beroving maakten de criminelen zich uit de voeten via de achterdeur.

Advertenties