Home Suriname Politiebericht over dodelijke aanrijding 7-jarige jongen

Politiebericht over dodelijke aanrijding 7-jarige jongen

21
0
politiebericht-over-dodelijke-aanrijding-7-jarige-jongen

07 Nov, 18:30

foto


Shapildo Amoko (7) is na te zijn aangereden door een personenauto zondag aan de Oost-Westverbinding km 52 ter plekke overleden. De autobestuurder Alfred V. is doorgereden. Het verkeersslachtoffer werd van achteren aangereden door de autobestuurder en was vrijwel op slag dood, meldt de politie Public Relations.

De wetsdienaren van het bureau Richelieu troffen bij aankomst de jongen op de berm aan. Hij vertoonde geen teken van leven meer. Een arts stelde officieel de dood van het kind vast.

De autobestuurder kwam vanuit de richting van Albina. De automobilist is na de aanrijding doorgereden, maar is door de politie van het bureau Meerzorg staande gehouden. De veroorzaker van de aanrijding had een verlengingsstrookje van een Surinaams rijbewijs bij zich en was niet onder invloed van alcohol. Het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen.

Alfred V. werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld. Het ontzielde lichaam van Shapildo is ter obductie in beslag genomen.

Advertenties