Home Suriname Winkelier mishandeld en beroofd

Winkelier mishandeld en beroofd

16
0
winkelier-mishandeld-en-beroofd

foto


Vier criminelen hebben een gewapende roofoverval gepleegd in een supermarkt annex woning aan de Ephraimzegenweg. Het slachtoffer is behoorlijk mishandeld.

De winkelier heeft een barstverwonding opgelopen aan zijn hoofd. Hij heeft ook een scheurtje aan zijn arm. Het slachtoffer is met een ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medisch te zijn behandeld, is hij naar huis gestuurd.

De criminelen hebben geld, sieraden en een laptop buitgemaakt. Zij waren gewapend met vuistvuurwapens. Zij hebben het slachtoffer gekneveld achtergelaten. Hij kon zich na enige tijd bevrijden. De politie van het bureau Latour is bezig met het onderzoek.