Home Suriname President trots op Mijensa Rensch

President trots op Mijensa Rensch

19
0
president-trots-op-mijensa-rensch

foto

FIFA-assistent-scheidsrechter Mijensa Rensch. (Foto: CDS)


President Chan Santokhi heeft vrijdag FIFA-assistent-scheidsrechter Mijensa Rensch ontvangen. Hij is trots op haar. Rensch schreef recentelijk geschiedenis door als eerste Surinaamse arbiter een WK-finale te helpen leiden. Dat deed zij op 30 oktober in India, tijdens de eindstrijd van de meisjes U-17 WK tussen Spanje en Colombia.

Rensch heeft een inspirerend onderhoud gehad met het staatshoofd, meldt de Communicatiedienst Suriname. “De president heeft aangegeven bijzonder trots te zijn op mijn prestaties,” zegt de scheidsrechter. President Santokhi wil meer van dit soort talenten zien. Hij is bereid om op het hoogste niveau een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van het potentieel aan talenten.  

De assistent-referee met thans WK-ervaring en gelooft in een mooie toekomst. Rensch: “Ik geloof in een mooie toekomst en wacht nu om geselecteerd te worden voor deelname aan de vrouwenwereldkampioenschappen voetbal 2023 in Nieuw-Zeeland en Australië.” Rensch geeft verder mee dat door hard werken, discipline en een positieve manier van denken, veel bereikt kan worden.