Home Suriname Politiebericht over dodelijke steekpartij Commewijne

Politiebericht over dodelijke steekpartij Commewijne

82
0
politiebericht-over-dodelijke-steekpartij-commewijne

foto


Sherida Tjokrokarijo is maandag na een steekpartij aan de Commissaris Thurkowweg in het district Commewijne komen te overlijden. De politie Public Relations meldt dat de verdachte Henry K. nog voortvluchtig is.

De politie van het bureau Meerzorg kreeg via het Command Center een melding dat een slachtoffer met een steekverwonding zich aan de Commissaris Thurkowweg bevond. Tegelijkertijd werd de politie van voormeld bureau in kennis gesteld dat de familie het slachtoffer per eigen gelegenheid heeft gebracht naar de RGD-polikliniek te Meerzorg.

De wetsdienaren begaven zich naar de RGD-poli voor onderzoek.

Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat de vrouw twee weken geleden ruzie kreeg haar partner Henry K. Zij nam vanaf dat moment haar intrek bij haar zoon die in het district Commewijne woonachtig is. De verdachte deed maandag het adres aan. Bij die gelegenheid ontstond er een woordenwisseling tussen de twee, waarbij Henry K. vermoedelijk op een bepaald moment zijn ex-partner met een scherp voorwerp een diepe steekverwonding heeft toegebracht. Na de daad verliet hij de locatie met achterlating van het scherp voorwerp.