Home Suriname Scholier die opschudding veroorzaakte, gewaarschuwd

Scholier die opschudding veroorzaakte, gewaarschuwd

34
0
scholier-die-opschudding-veroorzaakte,-gewaarschuwd

foto


Een 13-jarige scholier van de Arthur Hoogendoorn Atheneum is door de politie van de afdeling Jeugdzaken ernstig aangesproken. Hij heeft een wapen en tekst met bedreiging op social media geplaatst. De leiding van de school heeft besloten de deuren dicht te houden vandaag.

De politie heeft de nodige interventie gepleegd, meldt politiewoordvoerder inspecteur Milton Bisschop. Hij is aangehouden voor bedreiging, verstoring van de openbare orde. De scholier is na te zijn voorgeleid en ernstig te zijn aangesproken, heengezonden.

Het wapen dat gepost was, is achterhaald. Het blijkt nep te zijn. De politie doet een beroep op jongeren om dit soort gedrag achterwege te laten.