Home Suriname Mannen en vrouwen beroofd in goudkamp te Brokopondo

Mannen en vrouwen beroofd in goudkamp te Brokopondo

39
0
mannen-en-vrouwen-beroofd-in-goudkamp-te-brokopondo

Mannen en vrouwen beroofd in goudkamp te Brokopondo

23 Oct, 12:45

foto


Twee vrouwen en acht mannen zijn zaterdagavond in een goudkamp achter ‘White House’ in Brokopondo beroofd van hun mobiele telefoon. Ook moesten de slachtoffers onder dwang de goudopbrengsten aan de criminelen afstaan.

Politiewoordvoerder, inspecteur Milton Bisschop meldt dat het vermoedelijk gaat om vier gemaskerde criminelen van Braziliaanse afkomst. De politie, ondersteund door militairen, was genoodzaakt vuurwapengeweld aan te wenden, maar de daders konden in het donker ontkomen.

De zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio Midden. Die gaat verder met deze zaak.

Advertenties