Home Nederland Geen treinen op traject Rotterdam vanwege ’treinsurfer’

Geen treinen op traject Rotterdam vanwege ’treinsurfer’

35
0
geen-treinen-op-traject-rotterdam-vanwege-’treinsurfer’

NOS Nieuws

Het treinverkeer tussen Rotterdam Centraal en Rotterdam Zuid is vanavond stilgelegd vanwege een ’treinsurfer’. “Er is een persoon bovenop de trein meegereisd. Levensgevaarlijk! Daarom is de stroom van de bovenleiding gehaald”, meldt spoorbeheerder ProRail op Twitter.

De marechaussee heeft een arrestatie verricht op Rotterdam Zuid. Het duurt nog even voordat het treinverkeer weer kan worden vrijgegeven, zegt een woordvoerster van ProRail tegen persbureau ANP. “Op deze route is ook veel internationaal treinverkeer. We zijn aan het kijken hoe dat weer kan worden opgestart.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here