Home Suriname Vermoedelijke inbreker doodgestoken tijdens worsteling

Vermoedelijke inbreker doodgestoken tijdens worsteling

35
0
vermoedelijke-inbreker-doodgestoken-tijdens-worsteling

Vermoedelijke inbreker doodgestoken tijdens worsteling

19 Oct, 08:19

foto


Een man die vermoedelijk wilde inbreken in een woning, is tijdens een worsteling met de bewoner overleden aan steekverwondingen. Toen de ambulance aan de Bhoendieweg aankwam, bleek de man geen teken van leven meer te vertonen.

De verdachte S.S. is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De huisbewoner zag een man vanochtend op zijn achtererf. Hij is gewapend met een mes naar buiten gegaan. Er ontstond een worsteling met het noodlottige gevolg.

De politie is nog bezig met het onderzoek. Het ontzielde lichaam is afgevoerd naar het mortuarium.

Advertenties