Home Suriname 58-jarige voetganger overleeft verwondingen niet

58-jarige voetganger overleeft verwondingen niet

36
0
58-jarige-voetganger-overleeft-verwondingen-niet

foto


Soepi Rampersad (58) is zaterdag in de vroege ochtend overleden nadat hij was aangereden aan de Martin Luther Kingweg. De man is onderweg naar het ziekenhuis overleden aan de verwondingen die hij had opgelopen.

Politie Paranam kreeg tegen 02.10 uur de melding van een aanrijding tussen een Noach busje en een voetganger. Uit het onderzoek van de politie blijkt dat de autobestuurder reed over de Martin Luther Kingweg. Hij kwam vanuit de richting van Afobakka en ging richting Paramaribo. De bestuurder verklaarde dat het vrij donker was op de weg en dat hij voor de kruising van de Martin Luther Kingweg en de Steenslagweg plotseling een voetganger de weg van het noorden naar het zuiden zag oversteken. De chauffeur week uit en kwam op de berm terecht, maar kon niet voorkomen dat de voetganger werd aangereden.

Het ontzielde lichaam van Rampersad is voor obductie in beslag genomen. Ook het Noah-busje is in beslag genomen voor een algehele keuring.