Home Suriname Drie vrouwen ingesloten voor mishandelen leerkracht

Drie vrouwen ingesloten voor mishandelen leerkracht

37
0
drie-vrouwen-ingesloten-voor-mishandelen-leerkracht

foto


Drie vrouwen zijn aangehouden voor mishandeling van een leerkracht in het dorp Drietabbetje. Een collega die het gebeuren zag, schoot haar te hulp, maar ook deze heeft klappen moeten incasseren.

C.B. (31), P.V. (36) en D.M. (31) zijn door de Recherche van Regio Oost bij aankomst op het vliegveld te Zorg en Hoop aangehouden voor mishandeling.

Één van de drie vrouwen heeft het vermoeden dat de leerkracht een relatie heeft met haar man. Daarom ging het trio ertoe over tot mishandeling van de vrouw. Het slachtoffer heeft striemen en zwellingen over haar lichaam opgelopen.

Na hun daad stapten de verdachten die van het dorp zijn, maar in Paramaribo wonen weer in het vliegtuig naar Paramaribo. Na bekomen informatie werden de drie vrouwen bij aankomst op het vliegveld te Zorg en Hoop door de Recherche van Regio Oost in de kraag gevat. Hierna werden zij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Richelieu.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations.