Home Suriname MMC heeft interim-managementteam voor 3 maanden

MMC heeft interim-managementteam voor 3 maanden

45
0
mmc-heeft-interim-managementteam-voor-3-maanden

foto

Minister Amar Ramadhin in overleg met het interim-managementteam van het MMC op zijn kabinet. Dit team is voor drie maanden ingesteld en zal onbezoldigd de werkzaamheden verrichten. (Foto: CDS)


Het Mungra Medisch Centrum (MMC) heeft een nieuw interim-management team voor drie maanden. In het interim management team zitten Rawien Changoer, Mark Rommy, Mahinder Sewgobind en Shaista Abdul, die ook directeur is. Het team heeft als adviseurs Glenn Oehlers en Rakieb Kodabux namens het Kabinet van de President.

De komende periode zal er gewerkt worden om de knelpunten binnen het ziekenhuis zoveel mogelijk te verlichten. Het interim-management team zal volgens Volksgezondheid ondersteuning bieden aan het directieteam.

Eerder dit jaar is er een doorlichting geweest bij het MMC door een crisisteam, waarna het doorlichtingsrapport is doorgenomen met de president Chan Santokhi. Aan de hand van de aanbevelingen en doelen die zijn vastgesteld in dit rapport is er besloten om een interim managementteam te installeren dat onbezoldigd zijn werkzaamheden zal verrichten.