Home Suriname Kinderen Leiding 20 ontvangen beloofde schoolpakketten

Kinderen Leiding 20 ontvangen beloofde schoolpakketten

38
0
kinderen-leiding-20-ontvangen-beloofde-schoolpakketten

foto

Assembleelid Henk Aviankoi met de schoolspullen bestemd voor kinderen van Leiding 20.


Assembleelid Henk Aviankoi (VHP) heeft door tussenkomst van president Chan Santokhi, 100 schoolpakketten verstrekt aan de schoolkinderen van Leiding 20. De volksvertegenwoordiger had een paar maanden terug de ouders beloofd, de schoolkinderen te voorzien van schoolpakketten.

Ondanks het feit dat de scholen al begonnen waren, hadden niet alle ouders schoolspullen gekocht, zegt Aviankoi. De mensen hadden er het volste vertrouwen in dat de kinderen zouden worden voorzien van de schoolspullen. “Op 8 oktober ben ik mijn belofte nagekomen. De ouders en kinderen waren erg dankbaar.”

De armoedeproblematiek is niet makkelijk op te lossen vanwege de financieel-economische crisis. “Als DNA houd ik rekening met de armoede en geldzorgen waar sommige kinderen mee te maken hebben, daarom probeer ik acties te ondernemen om de noden van de ouders te verlichten.”

De president heeft in zijn jaarrede gezegd dat het overgrote deel van de samenleving het financieel heel moeilijk heeft door de maatregelen die getroffen zijn ter gezondmaking van de economie. Voorts zei hij dat binnenkort betere tijden zullen aanbreken. “Als Assembleelid ben ik ervan overtuigd dat er betere tijden zullen komen. Ik zal altijd opkomen voor de sociaal zwakkeren, want het volk heeft mij daar geplaatst”, stelt de politicus.