Home Suriname Interim-managementteam SLM vergadert met reisagenten

Interim-managementteam SLM vergadert met reisagenten

43
0
interim-managementteam-slm-vergadert-met-reisagenten

foto

Vergadering van het interim-managementteam van de SLM met reisagenten. (Foto: SLM)


Het Interim-managementteam van Surinam Airways (SLM) is woensdag voorgesteld aan de sector. Er was op die dag een meeting met Surinaamse reisagenten. Het team is ingegaan op de huidige situatie van Surinam Airways en aangegeven dat de rode draad van het beleid is “beheersbaar herstel”. Er is meegedeeld dat het vliegschema is aangepast naar 2 frequenties per week op alle routes.

De deelnemers waren het erover eens, dat wederzijdse kritische begeleiding wenselijk is om de samenwerking te kunnen verbeteren. Verder is aangegeven dat Surinam Airways op de volledige ondersteuning van de reisagenten kan rekenen, wat blijkt uit verhoogde verkoopcijfers. Hier heeft het Interim-managementteam zijn dankbaarheid voor uitgesproken.

Gezien de huidige omstandigheden van Surinam Airways en in verband met het herstel, is aangegeven dat communicatie een belangrijk punt is. Er is afgesproken korte lijnen met de sector aan te houden en samen na te denken over alternatieven om die te verbeteren, meldt de Corporate Communications van de SLM.