Home Suriname Amoksi geeft opdracht snelle oplossing beroving gezin

Amoksi geeft opdracht snelle oplossing beroving gezin

38
0
amoksi-geeft-opdracht-snelle-oplossing-beroving-gezin

foto

Twee criminelen gaan te keer tegen de slachtoffers. De vrouw die haar man te hulp schoot, werd getrapt waarna zij viel. Het kind zat in de auto en heeft alles meegemaakt. (Camerabeeld op social media)


Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie vindt het absoluut niet kunnen dat in bijzijn van een kind haar vader en moeder zaterdag zijn mishandeld en beroofd. Hij heeft de politie de opdracht gegeven om deze kwestie zo snel mogelijk op te lossen.

Op camerabeeld is te zien hoe twee criminelen tekeer gingen tegen de man en de vrouw. Toen de vrouw haar man te hulp schoot, heeft zij een trap moeten incasseren. Het kind zat in het voertuig en heeft alles meegemaakt.

De vrouw werd beroofd van haar tas, terwijl het kind naast haar zat. De man verzette zich tegen de beroving, maar de criminelen pakten zijn bezittingen hardhandig af.

Amoksi sprak gisteravond op een ABOP-vergadering te Welgelegen. Hij merkte op dat dit soort zaken absoluut niet kunnen worden toegelaten. Het kind is ook slachtoffer van de roof. Deze zaak moet zo snel mogelijk worden opgelost.