Home Suriname 23-jarige man doodgestoken; verdachte meldt zich aan

23-jarige man doodgestoken; verdachte meldt zich aan

13
0
23-jarige-man-doodgestoken;-verdachte-meldt-zich-aan

foto


Lima Donacimemto (23 jaar) heeft zondag het leven gelaten nadat hij werd neergestoken op de Weg naar Papatam. De verdachte Martin M. (35) is door de afdeling Kapitale Delicten in beeld gebracht als te zijn de dader. Hij heeft zich maandag aangemeld bij de politie van Albina.

De verdachte heeft verklaard dat hij met het latere slachtoffer in een woordenwisseling was geraakt, nadat die hem meerdere malen met de dood had bedreigd. Martin M. heeft hem enkele messteken toegebracht.

Martin M. is na voorgeleiding in opdracht van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak wordt voorgezet door de afdeling Kapitale Delicten, meldt de politie Public Relations.