Home Suriname Gopalrai benoemd tot directeur Wegenautoriteit

Gopalrai benoemd tot directeur Wegenautoriteit

16
0
gopalrai-benoemd-tot-directeur-wegenautoriteit

foto

Shoenandadevi Gopalrai (r) is door minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken benoemd tot de directeur van de Wegenautoriteit.


Shoenandadevi Gopalrai is donderdag na 20 maanden waarneming in die functie, officieel benoemd tot directeur van de Wegenautoriteit. Gopalrai is vanaf 2004 werkzaam geweest bij het ministerie van Openbare Werken (OW) en minister Riad Nurmohamed wenste haar succes toe bij het aangaan van de uitdaging.

De Wegenautoriteit heeft ongeveer 800 km aan wegen onder zijn beheer. Momenteel wordt er gewerkt aan een contract met twee aannemingsbedrijven die werkzaamheden moeten uitvoeren over de Afobakaweg en de weg naar Atjoni. Het ministerie van OW is de opdrachtgever en de Wegenautoriteit doet de directievoering. OW en de Wegenautoriteit werken nauw samen bij de uitvoering van werkzaamheden aan wegen over heel Suriname, geeft de voorlichting van het ministerie aan.

Gopalrai begon als econoom bij de afdeling Begrotingszaken, waarna zij werd aangesteld als afdelingshoofd bij de afdeling Project Monitoring & Administratie (PMA). In 2011 werd zij onderdirecteur van PMA en vanaf december 2020 nam zij eveneens waar als directeur Wegenautoriteit.