Home Suriname Bodybuilder Soepe Koese nummer 1 Arnold Classics

Bodybuilder Soepe Koese nummer 1 Arnold Classics

17
0
bodybuilder-soepe-koese-nummer-1-arnold-classics

foto

De Surinaamse profbodybuilder Soepe Koese (midden) heeft de Arnold Classics Europe op zijn naam geschreven. (Beeld: Arnold Classics Europe)


Op Facebook regent het van felicitaties na de overwinning van bodybuilder Soepe Koese. Hij heeft de eerste plek veroverd op de Arnold Classics Europe in Sevilla, Spanje. Van de 17 bodybuilders die meegedaan hebben, heeft Koese op het wereldpodium in (- 95 kg) de gouden medaille behaald, waaraan de hoofdprijs van US$ 5.000 is verbonden.

Zijn coach en bodybuilding guru Hans Djarkasi meldde vóór de wedstrijd dat Soepe in prima conditie is en in staat was de hoofdprijs in de wacht te slepen. Soepe had zich goed voorbereid en had aangekondigd dat hij het toernooi, vernoemd naar Arnold Schwarzenegger, op zijn naam zou schrijven.

De uitslag:

Bodybuilding -95kg:

1. Soepe Koese, Suriname

2. Venancio Bento Epolua, Angola

3. Pedro Esteves, Portugal

4. David Henderson, United Kingdom

5. Hilario Pinto, Angola