Home Suriname Tieners seksueel misbruikt; verdachten ingesloten

Tieners seksueel misbruikt; verdachten ingesloten

16
0
tieners-seksueel-misbruikt;-verdachten-ingesloten

foto


De politie van het bureau Santo Dorp heeft in de avond van maandag 12 september de twee verdachten Paulus M. en Rishi G. ter zake seksueel misbruik aangehouden. Zij zijn in overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De meisjes zouden het weekend bij hun tante op Santodorp doorbrengen. Toen de moeder van de meisjes haar zus belde en vroeg hoe het met haar kinderen ging, bleek zij daarvan niet op de hoogte te zijn. De tante schakelde direct de politie in en bij een ingesteld onderzoek werden de tieners enkele straten verder in de woning van Rishi g. aangetroffen. Daarbij is gebleken dat de jongeman beide meisjes seksueel heeft misbruikt.

Het verdere onderzoek wees uit dat Paulus M. een oom van de meisjes hen toestemming had gegeven het weekend bij Rishi G. door te brengen. Deze oom bleek ook bijkans een jaar de tieners seksueel te hebben misbruikt, meldt de politie Public Relations.