Home Suriname Het belang van Bhadra Purnima

Het belang van Bhadra Purnima

18
0
het-belang-van-bhadra-purnima

foto

Srimad Bhagavatam, een set van 12 delen.


(Aangeboden)

In de Srimad Bhagavatam 12.13.13 wordt er gezegd: “Als iemand op de dag van de volle maan van de maand Bhadra, Srimad Bhagavatam op een gouden troon plaatst en deze als een geschenk geeft, zal hij de allerhoogste transcendentale bestemming bereiken.”

Wereldwijd worden er in verband met Bhadra Purnima, tien duizenden Bhagvatam sets verspreid. A.C. Bhaktivedanta Srila Prabhupada, grondlegger en oprichter van ISKCON, gaf aan dat elke persoon een set Srimad Bhagavatam en Caitanya Caritamrta in huis moet hebben.

Simpel weg door de Srimad Bhagavatam te lezen, eruit te reciteren, ernaar te luisteren, kan een persoon al het geluk ervaren. Vooral in deze moeilijke tijden van crisis is het van belang dat mensen de juiste antwoorden kunnen vinden voor hun problemen en dit alles is te vinden in de Srimad Bhagavatam.

Vandaag, 10 september is het Bhadra Purnima en voor het eerst wordt er in Suriname een campagne hiervoor gevoerd. We moedigen eenieder aan om een Srimad Bhagavatam set (12 delen) aan te schaffen in verband met deze speciale dag. Er zijn nog maar een beperkt aantal Nederlandse Srimad Bhagvatam sets beschikbaar en hierna weten we niet wanneer er weer Nederlandse sets te vinden zullen zijn, omdat maar een heel kleine deel van de wereld Nederlands praat worden deze boeken niet makkelijk gedrukt.

Raghni Bajnath