Home Suriname Bouterse en Adhin bij ‘lobi konmakandra’ van Summerville

Bouterse en Adhin bij ‘lobi konmakandra’ van Summerville

26
0
bouterse-en-adhin-bij-‘lobi-konmakandra’-van-summerville

foto

Steven Summerville organisator bijeenkomst op Onafhankelijkheidsplein (links) en ex-president tevens NDP-voorzitter Desi Bouterse. (Foto’s: René Gompers)


Ex-president tevens NDP-voorzitter Desi Bouterse heeft de ‘lobi konmakandra’ op het Onafhankelijkheidsplein ondersteund. De bijeenkomst is gehouden door Steven Summerville. “Het is geen protest maar een konmakandra, om te zien wie de lobi voor het land nog heeft,” benadrukt de organisator.

Summerville had de oproep op Facebook gedaan. Hij deelde mee dat hij steun krijgt van de NDP, met name partijvoorzitter Bouterse en enkele andere toppers. NDP-woordvoerder Richardo Panka had ontkend dat de paarse partij achter deze oproep staat.

Ex-president Desi Bouterse geeft zijn visie over actuele vraagstukken. Naast hem ex-vicepresident Ashwin Adhin.

Bouterse,  was vergezeld door Ashwin Adhin, ondervoorzitter en ex-vicepresident en enkele andere partijtoppers/ Assembleeleden. Een handvol mensen heeft gehoor gegeven aan de oproep van Summerville. Voor hem en Boutere heeft dat niets uitgemaakt. Bouterse heeft onder andere gesteld dat het tijd is voor een nationaal dialoog. Hij heeft meegedeeld dat hij al met verschillende partijleiders praat hierover.