Home Suriname Man ingesloten voor ontucht met 12-jarig meisje

Man ingesloten voor ontucht met 12-jarig meisje

31
0
man-ingesloten-voor-ontucht-met-12-jarig-meisje

foto


Het Arrestatieteam heeft donderdagnacht Jonathan A. (35) in het district Para voor ontucht aangehouden. Hij ontkende bij de voorgeleiding zich schuldig te hebben gemaakt aan ontucht met een 12-jarig meisje.

De moeder van het slachtoffer deed in juli aangifte op het politiebureau Rijsdijk tegen deze verdachte, nadat het meisje haar in kennis had gesteld van het gebeurde. De verdachte werd eerder opgespoord door de politie, maar bij het zien van de wetsdienaren koos hij het hazenpad, meldt de politie Public Relations.

Jonathan A. is opgespoord en aangehouden.  Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte Jonathan door de politie in verzekering gesteld.