Home Suriname Vakantieschool van 5 tot en met 16 september

Vakantieschool van 5 tot en met 16 september

19
0
vakantieschool-van-5-tot-en-met-16-september

foto


Van 5 tot en met 16 september zal het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur een vakantieschool houden. Kinderen tussen 6 en 13 kunnen er terecht van 8.30 tot 12.30 uur van maandag tot en met donderdag. Er zijn geen kosten aan de vakantieschool verbonden.

De bedoeling van de ‘Summer School’ is om de leerstof op een creatieve, ontspannen manier te herhalen met de leerlingen. In deze periode zal de focus liggen op de vakken taal en rekenen, waar er aandacht zal worden besteed aan de probleemgebieden, meldt het ministerie.

Naast de probleemthema’s van taal en rekenen komen sport en spel, expressie onderdelen en excursie met aardrijkskunde, geschiedenis en natuuronderwijs aan de orde.

De Summer School locaties zijn: OS Latour 1, OS Latour 2, OS Pontbuiten, OS Hanna’s Lust, OS Sunnypoint 1, OS Sunnypoint 2, OS Bomapolder, OS Santodorp 2, OS Wintiwai en OS Santopolderweg.