Home Suriname 44-jarige bromfietser overleden na aanrijding

44-jarige bromfietser overleden na aanrijding

19
0
44-jarige-bromfietser-overleden-na-aanrijding

foto


Mahenderkoemar Phoeli is enkele uren nadat hij was aangereden door een autobusje overleden aan de zware letsels die hij had opgelopen. De bromfietser was donderdagavond aan de Kwattaweg aangereden. De 44-jarige man werd in hulpeloze toestand achtergelaten door de bestuurder van het autobusje.

De politie trof de man bij aankomst op de locatie van de aanrijding, op het wegdek aan met zware letsels. Het slachtoffers werd afgevoerd voor medische hulp, maar overleed vrijdagochtend aan zijn verwondingen.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat beide bestuurders over de Kwattaweg reden. Ze kwamen vanuit de richting van de Vierde rijweg gaande richting de Derde rijweg. Ter hoogte van pandnummer 568 reed het grijs gelakte autobusje de bromfietser van achteren aan. De chauffeur is vervolgens gewoon doorgereden.

De politie vraagt de samenleving om elke informatie die kan leiden tot de aanhouding van deze autobestuurder door te spelen aan het Command Center op telefoonnummer 115, de gratis tip lijn 179 of de verkeersunit van Regio Midden op het telefoonnummer 582050.