Home Suriname Surmac gedenkt sociale instellingen met ‘cook-off’

Surmac gedenkt sociale instellingen met ‘cook-off’

17
0
surmac-gedenkt-sociale-instellingen-met-‘cook-off’

foto

Deelnemers van de Surmac cook-off bij de introductie van een nieuw merk zwaar materieel. De opbrengsten gaan naar drie sociale instellingen. (Foto: Surmac)


Surmac heeft bij de lancering van een nieuw zwaar materieelmerk zaterdag ook een cook-off gehouden. De opbrengst zal worden geschonken aan Huize Albertine, Stichting Rumas en Stichting Sabi You Kondre. De leiding van het bedrijf heeft de opbrengst van de cook-off van SRD 95.000 verhoogd naar SRD 192.000.

De cook-off ging tussen de diverse afdelingen en of combinatie van afdelingen. De vier groepen die vanaf de vroege ochtenduren de nodige prestaties hebben geleverd om te kunnen meedingen naar de titel van the best Surmac cooks“, waren de afdelingen Service, Parts, Warehouse en een combinatie van de Financiële en IT afdeling.

Het bedrijf wil met de donaties aan de sociale afdelingen iets teruggeven aan de gemeenschap. Geconcludeerd wordt dat de eerste editie van Surmac gives back event is geslaagd.