Home Suriname Ondersteuning voordracht Bholanath Narain als dc

Ondersteuning voordracht Bholanath Narain als dc

21
0
ondersteuning-voordracht-bholanath-narain-als-dc

foto


Districts- en ressortraadsleden alsook andere toppers van Wanica ondersteunen de voordracht van Bholanath Narain als districtscommissaris (dc). De persoon van Bholanath Narain, integer, ervaren, zelfverzekerd, geen overhaaste besluitvorming nastrevend, is een juiste keus. Dat de president en grote delen binnen de samenleving in hem de juiste persoon zien, is weloverwogen.

Prominenten, dr- en rr-leden hebben al geruime tijd ondersteuning toegezegd aan hem. Zolang een enkeling hem niet ziet zitten, is er geen man overboord.

De problemen in het district Wanica dat de duurste zetel landelijk heeft opgeleverd, verdient in deze resterende regeerperiode een andersoortig aanpak. De vele perceel (boedel) verdelingen, aanpak droge en natte infrastructuur, de zorg voor achtergestelde wijken zijn zaken die een ervaren en gedreven Bholanath Narain dient aan te pakken.

President uw voordracht geniet ondersteuning.

VHPers,

P. Bissumbhar

N. Barhoe

H. Narain

R. Ramdjan

S. Goerdayal

R. Rathipal