Home Suriname Autowrakken Kwatta worden opgeruimd; meer buurten volgen

Autowrakken Kwatta worden opgeruimd; meer buurten volgen

22
0
autowrakken-kwatta-worden-opgeruimd;-meer-buurten-volgen

foto

Ressort Kwatta wordt ontdaan van autowrakken. Dit gebeurt in samenwerking tussen de buurtmanager en de bestuursdienst. (Foto: KPS)


Buurtmanager van Kwatta Daniella Emeliesie heeft samen met de bestuursdienst actie ondernomen om autowrakken die geruime tijd langs de wegen staan, te ontruimen. Politiewoordvoerder Milton Bisschop deelt mee dat dit een landelijke karakter zal krijgen. Overige buurtmanagers zullen er ook werk van maken om in hun buurten ook op te treden.

Vanuit de samenleving zijn er veel klachten bij de politie en de bestuursdienst over de autowrakken langs de weg. Er wordt veel last van ondervonden. De personen die de autowrakken hebben, worden opgeroepen en aangesproken. De wrakken worden gebracht naar de berging.

Bisschop zegt dat vrijdag een grote schoonmaak plaatsvindt op Sophiaslust onder leiding van de buurtmanager.