Home Suriname OM doet strafrechtelijk onderzoek naar SLM en EBS

OM doet strafrechtelijk onderzoek naar SLM en EBS

22
0
om-doet-strafrechtelijk-onderzoek-naar-slm-en-ebs

foto


Het Openbaar Ministerie heeft teams samengesteld om ambtshalve strafrechtelijk onderzoek te doen naar vermeende onregelmatigheden bij de SLM en EBS. Dit heeft de Unit Public Relations Openbaar Ministerie zojuist bekendgemaakt.

Deze teams worden aangestuurd door Officieren van Justitie onder verantwoordelijkheid van de procureur-generaal.

“Vanwege vermeende onregelmatigheden die zich hebben voorgedaan bij de N.V. Energie Bedrijven in Suriname (EBS) en de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft het Openbaar Ministerie teams samengesteld om hiernaar strafrechtelijk onderzoek te doen”, deelt het vervolgingsapparaat mee.