Home Suriname Crimineel lost schoten na mislukte roof (update)

Crimineel lost schoten na mislukte roof (update)

30
0
crimineel-lost-schoten-na-mislukte-roof-(update)

foto


Een rover heeft gepoogd de telefoon van een 62-jarige man te stelen vandaag aan de Lantanastraat. Deze poging is mislukt.

De rover heeft schoten gelost in de richting van het slachtoffer dat ongedeerd is gebleven. De crimineel verplaatste zich in een grijze wagen.

Hij poogde de telefoon van een man afhandig te maken. Het slachtoffer heeft tegengestribbeld waarna de dader naar zijn auto is gegaan en een vuurwapen heeft genomen. Hij loste drie keer schoten richting het slachtoffer. Hij is na de mislukte roof weggereden.

Politiewoordvoerder Milton Bisschop meldt dat het gaat om een verkoop van een mobiele telefoon. De verdachte zal worden opgespoord voor poging tot moord en doodslag. De dader had ruzie met de man over verkoop van de telefoon.