Home Suriname ASFA benadrukt goede relatie met minister Achaibersing

ASFA benadrukt goede relatie met minister Achaibersing

22
0
asfa-benadrukt-goede-relatie-met-minister-achaibersing

foto


De Associatie van Surinaamse Fabrikanten (ASFA) is net als velen ook verrast geworden met het besluit van minister Armand Achaibersing om zijn portefeuille ter beschikking te stellen. Met de gemeenschap wordt gedeeld dat er een goede werkrelatie bestond met de minister en naar de mening van de ASFA één die de leercurve op sublieme wijze heeft doorstaan, just in time. Reden te meer voor dit dubbel gevoel, aangezien verondersteld mocht worden dat deze minister een betere job had kunnen doen indien hij beschikbaar was tot het einde van deze rit.

De ASFA heeft met deze minister aanzet tot invulling gegeven voor de facilitering van de productiesector en is hem daar erg dankbaar voor.

Ter illustratie noemen wij onder andere concreet;

1. Invulling RvC NOB (Nationale Ontwikkelings Bank)

2. Invulling FTBP (Fonds Technische Bijstand Particulieren)

In de maak is de invulling van bestuur PKF (Productie Krediet Fonds)

De ASFA leeft heel erg mee met de minister en heeft ook begrip voor de aangegeven reden van persoonlijke aard, voor het bedanken. We gunnen hem derhalve ook de rust die hij verdient. Echter, nu staat de natie voor een nog grotere uitdaging, het zal namelijk niet makkelijk zijn een kundige kandidaat op kort termijn te vinden om deze positie in te vullen. Een integere en kundige ministerskandidaat, die zou moeten worden gevonden, zal mogelijk ook ene zijn die niet de politieke leverage heeft om zich de vrijheid te veroorloven om de economie van de natie daadwerkelijk te herstellen. Er is geen tijd voor experimenten en of oefeningen, onze economie staat op de rand van crashen en het zal niet gered kunnen worden door invulling van een politieke loyalist op deze cruciale post.

De ASFA wenst de politiek veel wijsheid toe en gaarne verwelkomt zij een kundige minister ala Achaibersing.

God zij met ons Suriname