Home Suriname 16 jonge mannen uit Matta en Zanderij ingesloten na gevecht

16 jonge mannen uit Matta en Zanderij ingesloten na gevecht

26
0
16-jonge-mannen-uit-matta-en-zanderij-ingesloten-na-gevecht

foto


16 personen zijn in verzekering gesteld door de politie van Zanderij. Een groep jonge mannen uit Matta was aan het voetballen met leeftijdgenoten uit Zanderij. Daarbij is een gevecht uitgebroken. Er zijn schoten gelost, waarbij er gewonden zijn gevallen. Onder de groep bevinden zich ook twee militairen, bevestigt politiewoordvoerder Milton Bisschop tegenover Starnieuws.

De mannen van het dorp Matta zijn niet naar de politie gegaan, maar zijn naar hun dorp geweest en hebben zich bewapend met houwers en jachtgeweren. De politie heeft 13 van Matta en 3 van de andere groep in verzekering gesteld.

De gewonden zijn medisch behandeld. De zaak is overgedragen aan Recherche Midden. Het is niet uitgesloten dat er meer aanhoudingen zullen worden verricht.