Home Suriname Onafhankelijk onderzoek naar dood kindje op SEH

Onafhankelijk onderzoek naar dood kindje op SEH

26
0
onafhankelijk-onderzoek-naar-dood-kindje-op-seh

foto


Het ministerie van Volksgezondheid heeft besloten een onafhankelijk onderzoek in te stellen naar de dood van een kind op de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP). Minister Amar Ramadhin bevestigt tegenover Starnieuws dat het gaat om een onafhankelijk team dat begonnen is met het onderzoek.

Naar aanleiding van diverse berichten en de informatie vanuit de directie van het AZP is besloten een onderzoek te starten naar de omstandigheden welke geleid hebben tot het overlijden. Het team zal zo spoedig mogelijk rapporteren aan het ministerie van Volksgezondheid.

Volksgezondheid garandeert de samenleving dat er tactvol zal worden omgegaan met de resultaten van het onderzoek en al het nodige te doen welke in het belang is van een objectief en rechtvaardig onderzoek. Het ministerie wenst de nabestaanden sterkte toe.