Home Nederland Acht auto’s uitgebrand in Eindhoven

Acht auto’s uitgebrand in Eindhoven

27
0
acht-auto’s-uitgebrand-in-eindhoven

Acht auto’s die op een parkeerplaats voor een flat in Eindhoven stonden, zijn vannacht in vlammen opgegaan. Twee andere auto’s raakten beschadigd.

De autobranden werden rond 02.00 uur ontdekt. Een getuige spreekt tegen Omroep Brabant van “een heuse vuurzee”. Verschillende uitgebrande auto’s stonden op flinke afstand van elkaar. De brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar de flat.

In het midden van de parkeerplaats is een half gesmolten jerrycan gevonden. De politie heeft de parkeerplaats afgesloten voor onderzoek. De laatste tijd zijn er in Eindhoven meer nachtelijke autobranden geweest waarbij vermoedelijk sprake was van brandstichting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here