Home Suriname 19-jarige autobestuurder omgekomen bij verkeersongeval

19-jarige autobestuurder omgekomen bij verkeersongeval

17
0
19-jarige-autobestuurder-omgekomen-bij-verkeersongeval

foto


Autobestuurder Jean Louis (19) is zondag bij een verkeersongeval op de Oost-Westverbinding ter hoogte van Perica komen te overlijden. Hij bleek niet over een rijbewijs te beschikken.

De politie van Moengo trof een Noah busje op zijn kop in de trens aan. Jean die geen teken van leven meer vertoonde, werd met behulp van de brandweer uit het voertuig gehaald. Vóór de komst van de politie was de 39-jarige bijrijder Robinson J. al door omstanders vervoerd naar de Franse kant voor medische hulp. Na medische behandeling is hij heengezonden. Zijn situatie is stabiel, meldt de politie Public Relations.

Onderzoek wees uit dat de automobilist Jean en de bijrijder Robinson in het Noah busje zaten. Ze kwamen vanuit de richting van Stolkertsijver gaande Paramaribo. Ter hoogte van Perica verloor Jean door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van het voertuig. Het busje geraakte van de weg, sloeg een aantal keren over de kop en kwam in de trens op zijn kop tot stilstand. De bestuurder die niet in het bezit van een rijbewijs was, heeft ter plekke het leven gelaten.