Home Suriname Bouterse sinds woensdag in Nickerie; vanavond massameeting

Bouterse sinds woensdag in Nickerie; vanavond massameeting

66
0
bouterse-sinds-woensdag-in-nickerie;-vanavond-massameeting

foto

NDP-voorzitter Desi Bouterse heeft vanmorgen een bezoek gebracht aan de markt in Nickerie. Hij heeft de vele klachten van standhouders aangehoord.


NDP-voorzitter Desi Bouterse is sinds woensdag in het rijstdistrict. Hij heeft diverse ressorten en de openbare markt van Nickerie bezocht. De paarse partij wil vanavond een grote opkomst hebben op de massameeting. De mobilisatie is deze week flink opgevoerd.

Bouterse deed woensdag het ressort Wageningen aan en had een meeting met de structuren van de partij. Ook bracht hij een bezoek aan enkele stonfutu’s. Donderdag was het de beurt aan de ressorten Henar en de Oostelijke Polders. Ook hier werd er gesproken met de structuren en bezoekjes gebracht aan de stonfutu’s van de partij.

Op vrijdag heeft Bouterse gesproken met de structuren van de Westelijke Polders. Daarna heeft hij een stop gemaakt aan de Maynardstraat nabij de markt waar in het weekend de mensen komen chillen om ook een meet the people mee te maken. Er werden gesprekjes gevoerd en anderen kwamen om foto’s te maken met de gewezen president.

De NDP-voorzitter heeft vanmorgen de markt bezocht en gesprekken gevoerd met standhouders en taxichauffeur. Een taxi chauffeur gaf aan dat als je een taxi gaat huren naar de stad het SRD 3.000 kost. Op de markt werd er flink geklaagd over hoe duur het leven is geworden. “Geen hond kijkt naar ons om, maar vóór de verkiezingen werd zoveel beloofd”, klaagde een vrouw.