Home Suriname Verdachte J.N. ontkent vrouw te hebben vermoord

Verdachte J.N. ontkent vrouw te hebben vermoord

18
0
verdachte-jn.-ontkent-vrouw-te-hebben-vermoord

foto


In de zaak waarbij de Braziliaanse vrouw A.M. (53) dood is aangetroffen in een appartementencomplex aan de Ringweg, is de verdachte J.N. (39) aangehouden. Hij ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan moord.

Op de plek is een werktuig aangetroffen en in beslag genomen. Het wachten is op het resultaat van de sectie om na te gaan of het werktuig verband heeft met de moord, meldt politiewoordvoerder Milton Bisschop. De doodsoorzaak is van belang.

De vrouw is besmeurd met bloed aangetroffen. Mensen in de omgeving hadden een knal gehoord en hebben de politie ingeschakeld. J.N. is in de omgeving aangehouden. Hij heeft vanaf het begin ontkend dat hij de vrouw heeft vermoord. In overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.