Home Suriname Aksay Sadhoe beste operator zwaar materieel

Aksay Sadhoe beste operator zwaar materieel

18
0
aksay-sadhoe-beste-operator-zwaar-materieel

foto

Winnaar Aksay Sadhoe geflankeerd door Dennis Soemopawiro (nr 2) en Gerron Karso (nr 3).


Aksay Sadhoe (25) is winnaar geworden van de nationale kampioenschap voor zwaar materieel operators. Hij is de jongste deelnemer en werkt voor Ring Harbour Properties NV. Het evenement is gehouden door de dealer van Caterpillar in Suriname, CKC Machinehandel Surmac N.V.

De winnaar zal in oktober 2022 afreizen voor deelname aan de Regional Operator Challenge georganiseerd door Caterpillar in Brazilië. De winnaar van de regional challenge zal de regio in maart 2023 vertegenwoordigen in Las Vegas.

Op 7 november 2021, vond de pre kwalificatie plaats en werd de top 8 geselecteerd uit 24 operators. De deelnemers hebben in deze challenge op formidabele manier zeer uitdagende operator vaardigheden op een dozer, een hydraulic excavator en een skid steer loader bewezen.

Op de tweede plaats eindigde Dennis Soemopawiro van Newmont Suriname, LLC en op de derde plaats staat Gerron Karso van Haukes N.V.

Surmac legt met deze activiteit de nadruk op het belang van vakdeskundigheid, professionaliteit en veiligheid in het werk van de heavy equipment operator.