Home Nederland In beeld: op 29,5 meter hoogte de Coolsingel oversteken

In beeld: op 29,5 meter hoogte de Coolsingel oversteken

21
0
in-beeld:-op-29,5-meter-hoogte-de-coolsingel-oversteken

Rotterdam heeft er een nieuwe attractie bij. Tijdelijk kan je over de daken in het centrum lopen en de Coolsingel oversteken – op bijna 30 meter hoogte. De zogeheten Rooftop Walk ging vandaag open. Het project is bedoeld om het gebruik van daken meer onder de aandacht te brengen.

Hoe dat eruitziet? Bekijk het in deze foto’s en video:

De wandeling begint met een trap op het Beursplein. Dan kom je terecht op het dak van het WTC, op bijna 30 meter hoogte. Via de loopbrug over de Coolsingel kom je op het dak van de Bijenkorf terecht. Daar kun je via het dak van de parkeergarage weer naar beneden wandelen, naar de Aert van Nesstraat.

Op de loopbrug boven de Coolsingel kijken wandelaars de ogen uit:

Rotterdammers genieten van uitzicht op bijna 30 meter boven de Coolsingel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here