Home Suriname Vrouw krijgt schrik van haar leven

Vrouw krijgt schrik van haar leven

21
0
vrouw-krijgt-schrik-van-haar-leven

foto


Een vrouw die lag te slapen in haar huis te Hannaslust kreeg de schrik van haar leven. In de vroege ochtend werd er geklopt op haar kamerdeur. De vrouw dacht dat het haar dochter was en maakte de deur open. Voor haar stond een gemaskerde man die een vuistvuurwapen op haar gericht had.

De indringer eiste haar vingerring op en twee mobiele telefoons die in de kamer waren. Toen de man in de slaapkamer van de dochter wilde gaan, die intussen wakker was geworden, deed ze gauw de deur op slot en riep luidkeels om hulp.

De crimineel die in paniek raakte, rende via de achterdeur naar buiten. De man was binnengedrongen nadat hij enkele shutters van het achterraam had verwijderd.