Home Nederland Vijf doden door ongeluk klein vliegtuig in Frankrijk

Vijf doden door ongeluk klein vliegtuig in Frankrijk

23
0
vijf-doden-door-ongeluk-klein-vliegtuig-in-frankrijk

Door een ongeluk met een klein vliegtuig in het zuidoosten van Frankrijk zijn vanmiddag vijf mensen om het leven gekomen, melden Franse media.

Het toestel van het type Jodel D140 stortte rond 16.30 uur neer in de buurt van de gemeente Les Adrets in het departement Isère, op zo’n dertig kilometer ten noordoosten van Grenoble. Het toestel was eigendom van een lokale vliegclub.

Het vliegtuig zou een “ontdekkingsvlucht” maken van van maximaal 30 minuten over de bergen in de nabije omgeving van Versoud, binnen een straal van maximaal 40 km. Het maximumaantal passagiers is vier met een maximum van drie volwassenen. Daarom zou er mogelijk ook een kind onder de slachtoffers zijn. Dat is nog niet bevestigd.

Bij het bergen van het vliegtuig troffen de hulpdiensten verkoolde lichamen aan. De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here