Home Nederland Het is lekker weer, en dus is het te druk op Scheveningen

Het is lekker weer, en dus is het te druk op Scheveningen

116
0
het-is-lekker-weer,-en-dus-is-het-te-druk-op-scheveningen

25 graden, een zonnetje en bijna geen wolkje aan de lucht; het is het perfecte recept voor een vrije zondag. En dus is het druk bij en op het strand, en worden de barbecue-ingrediënten alweer ingeslagen.

Voor als je binnen moet zitten of niet van dit weer houdt, een overzicht met beeld van deze zonnige dag.

ANP
ANP

Het lekkere weer zorgt voor enorme drukte in Scheveningen. De gemeente laat aan Omroep West weten dat de badplaats niet meer bereikbaar is met de auto voor de rest van de dag.

Alle parkeerplekplekken en garages zijn vol.

Zoals te zien in deze video:

Zonnig weer zorgt voor drukte in Scheveningen

Overigens is het alleen bij Scheveningen te druk. Andere badplaatsen zijn nog bereikbaar.

En daarnaast gaat natuurlijk niet iedereen naar het strand. Ook de barbecues worden al klaargezet, de zwembadjes opgezet en de parken worden goed bezocht.

En deze week? Zoals het er nu naar uitziet, blijft de temperatuur komende week onverminderd hoog, vertelt NOS-weerpresentator Willemijn Hoebert. “Desondanks verandert er wel wat, want vooral aan het begin en aan het eind van de week is er kans op forse regen- of onweersbuien.”

Vanwege die onweersbuien heeft het KNMI voor maandagmiddag voor de provincies Gelderland, Noord-Brabant, Overijssel en Limburg code geel aangekondigd.

Wel zullen die buien heel lokaal vallen, dus voor de landelijke droogte zet dat niet bepaald zoden aan de dijk. “Woensdag en vooral donderdag lijken de warmste dagen van de week te worden, met in het oosten en zuidoosten 28 of 29 graden op de thermometers.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here