Home Suriname Man in ziekenhuis overleden na aanrijding

Man in ziekenhuis overleden na aanrijding

141
0
man-in-ziekenhuis-overleden-na-aanrijding

foto


Mishlaram Kalpoe (55) is vrijdagavond, na te zijn aangereden door een personenauto, in het ziekenhuis overleden. De aanrijding vond plaats aan de Helena Christinaweg. Bij aankomst van de politieambtenaren op de locatie werd het verkeersslachtoffer met zware letsels op het wegdek aangetroffen.

Met de ambulance werd het slachtoffer voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Kort na aankomst in de ziekeninrichting is de man aan de opgelopen letsels komen te overlijden.

Volgens verklaring van de autobestuurder S.N. (31), kwam hij vanuit de richting van de Magentakanaalweg. Plotseling sprong een manspersoon de weg op. Om een aanrijding te voorkomen week de automobilist uit naar rechts, maar aangezien hij de voetganger heel dichtbij genaderd was, werd Kalpoe toch geraakt.

Het rijbewijs van S.N. die niet onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het onderzoek ingevorderd, meldt de politie Public Relations. Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen.