Home Suriname AVD op z’n vroegst in september volgend jaar

AVD op z’n vroegst in september volgend jaar

30
0
avd-op-z’n-vroegst-in-september-volgend-jaar

Op z’n vroegst wordt de Avond Vierdaagse (AVD) in september volgend jaar gehouden. Het bestuur van de Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS) wil zien hoe Covid-19 zich ontwikkelt dit jaar en wat de impact is van massa-activiteiten nationaal, regionaal en internationaal.

In een persbericht deelt voorzitter Purcy Olivieira mee dat ofschoon de president heeft aangekondigd dat alle covid-maatregelen zijn ingetrokken, het bestuur toch heeft besloten dit jaar geen AVD te houden. De reden hiervoor is, dat de BVSS de nationale volksgezondheid centraal stelt.

Rekeninghoudend met de onvoorspelbare weersomstandigheden als gevolg van de global warming, zal de AVD niet meer in april, maar in september (grote vakantie) worden georganiseerd. AVD zal wederom gehouden worden, als in 2023 de situatie er positief uitziet wat de Covid-19 betreft.