Home Suriname Politie Nickerie houdt militair die tekeer ging aan

Politie Nickerie houdt militair die tekeer ging aan

88
0
politie-nickerie-houdt-militair-die-tekeer-ging-aan

foto


De politie van Nickerie heeft een militair die vreselijk tekeerging maandag aangehouden. Deze man kreeg mot met een securityguard voor een discotheek aan de Soekramsingstraat. Daarbij haalde hij een vuistvuurwapen tevoorschijn, waarmee hij twee schoten moet hebben gelost en het wapen richtte op de securityguard.

Surveillerende politieambtenaren die op datzelfde moment voorbijreden hebben door kordaat optreden erger kunnen voorkomen. De verdachte die vreselijk tekeerging, werd in de boeien geslagen en ontwapend, meldt de politie Public Relations.

Onderzoek wees uit dat de verdachte een militair is en werkzaam is bij het Directoraat Nationale Veiligheid. Hij is met het in beslag genomen wapen met bijbehorende munitie overgedragen aan de Militaire Politie.