Home Nederland Ronaldo rouwt na dood pasgeboren tweelingzoontje: ‘Jij bent onze engel’

Ronaldo rouwt na dood pasgeboren tweelingzoontje: ‘Jij bent onze engel’

26
0
ronaldo-rouwt-na-dood-pasgeboren-tweelingzoontje:-‘jij-bent-onze-engel’

“Het is de grootste pijn die ouders kunnen voelen.” Met die woorden heeft Cristiano Ronaldo op sociale media bekendgemaakt dat hij en zijn partner Georgina Rodríguez een baby van hun pasgeboren tweeling hebben verloren.

Het gaat om hun zoontje. Onder welke omstandigheden hij overleed, meldt Ronaldo niet. “Alleen de geboorte van ons dochtertje geeft ons de kracht om dit te doorstaan met nog enige hoop en blijdschap.”

De Portugese stervoetballer bedankt de artsen en verpleegkundigen voor hun zorg en ondersteuning. Ook schrijven hij en zijn vriendin dat ze kapot zijn van dit verlies. “Ons jongetje, je bent onze engel. We houden altijd van je.”

In oktober had de aanvaller van Manchester United bekendgemaakt dat er een tweeling op komst was. Ronaldo had voor de geboorte van de tweeling al vier kinderen, van wie de oudste 11 jaar is.

In 2017 werd de Portugees via een draagmoeder vader van een tweeling, een meisje en een jongen. Met zijn huidige vriendin Georgina Rodríguez, met wie hij sinds 2016 een relatie heeft, kreeg hij later in dat jaar nog een meisje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here