Home Suriname Ondernemer licht acht benadeelden op

Ondernemer licht acht benadeelden op

143
0
ondernemer-licht-acht-benadeelden-op

foto


Een ondernemer heeft acht benadeelden die in woningnood verkeerden opgelicht. De benadeelden hebben via advocaat Maureen Nibte aangifte van oplichting gedaan.

Zij hebben een overeenkomst gesloten met de ondernemer voor een perceel. Zij moesten betalen en kwamen die verplichting na. Na het ontvangen van de verschillende bedragen is de ondernemer spoorloos verdwenen. Sommige benadeelden gaven een voorschot voor een perceel.

Nibte zegt dat eerst drie benadeelden zich bij haar hebben aangemeld en daarna nog eens vijf. De ondernemer zou hen ook een hypotheek geven om een huis te bouwen. Zij moesten een voorschot geven om het fundament te leggen en daarna zouden zij een lening krijgen.

De mensen hebben voorschotten betaald maar vernamen niets meer.