Home Suriname Groenteverkoopster berooft van koopwaar

Groenteverkoopster berooft van koopwaar

51
0
groenteverkoopster-berooft-van-koopwaar

foto


Een groenteverkoopster is aan de Dr Sophie Redmondstraat beroofd van haar mobiele telefoon, een zak zoute vis, twee pakken Chinese tayer en twee hoopjes bananen. Zij heeft de politie ingeschakeld.

De verkoopster verkocht haar goederen. Zij had haar bestelbus geparkeerd en kon nog zien dat een man was gestopt. Die man heeft de bananen en de zoute vis gestolen. De vrouw vroeg hem om verantwoording en zei dat hij moest betalen. Hij is daarop teruggelopen naar de verkoopster en heeft ook Chinese tayer gestolen. Hij griste daarbij ook de telefoon van de vrouw weg. De vrouw kon alleen machteloos toezien hoe de man met de spullen is gerend in de A.L. Waaldijkstraat.

De dief is nog niet aangehouden.