Home Suriname Broer en zus verdacht van diefstal televisietoestellen

Broer en zus verdacht van diefstal televisietoestellen

121
0
broer-en-zus-verdacht-van-diefstal-televisietoestellen

foto


Raoul D. en zijn zus Saskia D. worden verdacht van diefstal van televisietoestellen uit een pand. Zij ontkennen de tenlastelegging.De verdachten waren maandag in de rechtszaal aanwezig. Zij zijn op een eerdere zitting door de rechter voorlopig in vrijheid gesteld. Advocaat Therese Roos had het verzoek gedeponeerd of de verdachten weer mogen beschikken over een auto, een telefoon en sleutels. De rechter heeft positief beslist over de sleutels, maar zal nog beslissen over de in beslag genomen auto en telefoon.

Raoul D. is geweest om een vrouw te ontmoeten op 31 december 2021. Uit het appartement van de vrouw zijn televisietoestellen gestolen, maar de verdachte heeft verklaard dat hij niks heeft gedaan. Getuigen hebben een man naar het appartement zien gaan en met een televisie zien terugkomen. Die man zou in een auto zijn gestapt. Raoul D. heeft verklaard dat hij geen televisie heeft gezien in de auto waarin hij is geweest om de vrouw te ontmoeten. De voortzetting van de zaak is op 11 april.